Teisipäev, november 11, 2014
 

Kärdla linnas 80 uut puud

Maastikukujundaja-haljastusspetsialist Mai Sinilaid teatab Hiiu valla kodulehel, et kuna teeremondiga võeti Käina maantee äärest maha hulk suuri puid, istutas vallavalitsus koostöös maanteeameti kohaliku osakonna ja OÜga Hiiu Teed Kärdlasse 80 uut noort puud. Metsa-Allika haljasalale istutati kümme iluõunapuud, viis lõhislehist arukaske ja kolm valget pihlakat, Allika tn 28 ja 30 kaks valget pihlakat, Kalda tänavale viis lõhislehist musta leppa, linnaparki ühe hõbesaare ja kaks babüloni remmelgat, Nuutri-Põllu teeristi kaheksa ahtalehist hõbepuud, Põllu-Pae teeristi juurde 20 rumeelia mändi, kümme musta mändi, kümme pooppuud ja viis valget pihlakat.
“Loodame, et puukesed lähevad kasvama ja rikastavad oma olemasoluga meie haljasalasid!” soovib Sinilaid.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411