Reede, november 21, 2014
 

Kaks tiitlit ettevõtjatelt

Hiiumaa ettevõtjate liit (HEL) andis kolmandat aastat välja tunnustused “Väike ja visa” ning “Aasta tegu”. Tiitli “Väike ja visa”, tänumeene, tänukirja ja lilled pälvis Aide ja Mart Elleri ettevõte OÜ Relle Autokaubad.
HELi juhatuse esimees Tanel Malk ütles, et selle tiitliga pärjatakse Hiiumaa ettevõtluses tegutsevat väikeettevõtjat, kelle teenus on kogukonnale väga vajalik ning Relle Autokaubad on just üks niisuguseid.
Hiiumaa aasta teoks valis HEL Kärdla linna ja Kõrgessaare valla ühinemise. Malk märkis, et rohkem ettepanekuid lauale ei tulnudki, sest ettevõtjate hinnangul mullu rohkem asju, mis kogu Hiiumaa arenguid mõjutaks, ei toimunudki ning Kärdla sadamat oli korra sama tiitliga juba tunnustatud – siis kui ehitus algas.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411