Reede, november 28, 2014
 

Jahimehed on tänavu küttinud 13 hunti

Jahimehed on huntide küttimise hooaja esimese kolme nädalaga lasknud üle Eesti 13 võsavillemit. Kõige enam, kolm hunti on seni kütitud Hiiumaal. Saare-, Rapla-, Võru- ja Pärnumaal on igaühes kütitud kaks, Põlva- ja Tartumaal kummaski üks hunt, selgub keskkonnaameti statistikast.
Esialgse limiidi järgi tohivad jahimehed 1. novembril alanud ja veebruari lõpuni kestval huntide küttimise ajal lasta 43 kriimsilma, millele lisandub laskmislube siis, kui see limiit on täis kütitud ning loomade arvukuse kohta laekub rohkem teavet.
Eelmisel hooajal oli huntide küttimise esialgne limiit
70 looma, koos täiendava limiidiga kütiti eelmise hooajal
78 hunti. Ülemöödunud hooajal kütiti aga 80 hunti.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411