Reede, november 14, 2014
 

Ivari Padar osaleb Kärdla infopäeval

Põllumajandusministeerium korraldab üheksas maakonnas põllumajandustoetuste infopäevad. Reedel, 21. novembril Kärdlas kultuurikeskuses toimuval põllumajandustoetuste infopäeval põllumajandusminister Ivari Padar.
Infopäeval tutvustatakse järgmisest aastast kehtima hakkavaid uusi otsetoetusi ning Eesti maaelu arengukava 2014–2020 võimalusi tuleval aastal. Hiiumaa infopäev algab reedel, 21. novembril kell 12 Kärdla kultuurikeskuses Rookopli 18 ja kestab kella 17.30ni.
“Uuest aastast kehtima hakkavates otsetoetuste reeglites on palju uuendusi, näiteks niinimetatud rohestamine, mille detailid infopäevadel huvilistele lahti seletame,” ütles põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti. “Tutvustame ka maaelu arengukava toetuste taotlemise tingimusi,” lisas ta.
Infopäevadele registreerumine: http://goo.gl/forms/yk2TzeZmWf

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411