Teisipäev, november 18, 2014
 

Esimene vasikas ei läinud aia taha

Eakate mälumängu esimene voor peeti Kõrgessaare vaba aja keskuses. Meele tegi rõõmsaks, et kõik vallad olid võistkonnad välja pannud. Kokkutulnud olid täis võistlusvaimu ja üldine arvamus oli, et küsimused olid lihtsad, sest vastamata jäi neist vaid mõni üksik.
Vaheajal pakkusid küpsiseid ja kohvi Heli Harak ja Liisi Ülemaantee. See turgutas vaimu ja võttis pinged maha. Küpsiseid krõbistades said eri paigust kokkutulnud eakad inimesed omavahel mõtteid vahetada ja end teiste elu-oluga kurssi viia.
Järgmine kokkusaamine on Emmaste noortekeskuses 4. detsembril. Kui leidub liitudasoovijaid, ootavad korraldajad neid rõõmuga. Millises vallas on nutikamad nuputajad selgub, kui kõik voorud peetud. Eakate mälumängu korraldab Hiiumaa pensionäride ühendus.
URVE MERENDI

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411