Reede, oktoober 31, 2014
 

Võta õpilane töövarjuks!

20. novembril on tulemas igaaastane töövarjupäev. Töövarjupäeval jälgib õpilane täiskasvanut ühe tööpäeva jooksul, vaatleb tööprotsessi ilma sellesse otseselt sekkumata. Seega ei sega töövari spetsialisti päevaplaani. Samas garanteerib noore kaasamine tegevustesse rutiinivaba ja mõlemale osapoolele huvitava tööpäeva. Igal aastal osaleb töövarjupäeval umbes 3000 õpilast ja sama palju ettevõtjaid ning oma ala spetsialisti üle Eesti. Eelmisel aastal võttis töövarjupäevast osa ka 34 Kärdla ühisgümnaasiumi õpilast.
SA Tuuru ettevõtluskonsultant Annely T. Kattel kutsub ettevõtjaid, ametnikke ja oma ala spetsialiste, kel oleks huvi teha Kärdla kooli majandusõppe tunde huvitavamaks ja elulisemaks,  endast märku andma. Selleks tuleks ühendust võtta ühisgümnaasiumi huvijuhi ja majandusõppe õpetaja Liisa Valsiga meilil valsliisa@gmail.com

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411