Teisipäev, oktoober 28, 2014
 

Viskoosale võit ja kaotus

Viskoosa spordiklubi (SK) alustas hooaega saalihoki esiliigas kaotuse ja võiduga.  Laupäeval kohtuti Kristiine spordihallis spordiklubiga Pro Sura, kellele kaotati 2:4. Hiidlaste väravad viskasid Miko Malk ja Ken Pähn. Sööduandjateks Rannar Malk ja Kasper Mast. Pühapäeval mängiti sealsamas saalis Jäneda meeskonnaga. Tasavägises kohtumises võttis Viskoosa lisaajal 5:4 võidu. Otsustava tabamuse viskas Teet Kivisilla, kellele see oli päeva teine tabamus. Kaks väravat sai kirja ka Andre Padu ja ühe Rannar Malk. Kaks resultatiivset söötu andis Helmur Rajang.
Meistriliigas alistas Eesti Maaülikooli SK 9:5 TTÜ SK. Maaülikooli eest sai värava kirja hiidlane Jaan Tähiste, TTÜ poolt vastas kahega hiidlane Alex Kark.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411