Reede, oktoober 3, 2014
 

Persooni auhind Mare Karavinile

Konkursi “Aastad täis sära ja väärikust” persooni tunnustuse sai hiidlane Mare Karavin. Karavin on Kärdla pensionäride nõukogu liige. Tema kohta on öeldud, et ta on asendamatu inimene Hiiumaa pensionäride ühenduse ettevõtmiste korraldamisel ja juhendamisel, võrratu projektide kirjutaja. Samuti valmistab ta ette eakate huvi- ja õppereise. Ta on ka aktiivne tervisesportlane ning tegeleb aeroobika, kepikõnni ja jalgrattasõiduga. Karavin ise on öelnud, et talle on tähtis oma kodulinna Kärdla ja Hiiu maakonna elu-olu ja areng.
Auhinnad anti üles eile ja üleeile Tallinnas Salme kultuurikeskuses toimunud viiendal eakate festivalil. Elutööpreemiaga pärjati näitleja Ita Ever (83), teaduspreemia sai 89aastane teadur Jaan Einasto, põlvkondade vahelise side kategoorias pälvis tunnustuse Hip Hop Grannies tantsuprojekt ja Joel Luht. Kokku anti välja 12 auhinda.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411