Teisipäev, oktoober 28, 2014
 

Muinsuskaitse seltsi päiksevapi kujundas Priit Herodes

Hiiumaa muinsuskaitse seltsil on oma vapp, mille autoriks on Priit Herodes. Autor on vapikilbil kujutanud päevasaart sümboliseerivat päikese kujutist sinise taeva taustal koos muinsuskaitse seltsi sümboliseeriva ratasristiga päikeseratta keskel.
Muuseas, samasugune päike sinisel taustal oli ka Hiiumaa piirivalvepiirkonna lipul, mis valmis Eesti piirivalve 80. aastapäevaks 2002. aastal ja anti arhiivi 2011. aastal pärast politsei- ja piirivalveameti ühendamist.
“Muinsuskaitseseltsi veebilehel on vapp ilutsenud mõned nädalad,” selgitas seltsi esimees Dan Lukas. Ta rääkis, et nad kasutavad vappi oma kuulutustel ja kirjadel juba ligi pool aastat. Munsuskaitse seltsi vapp valmis
2013. aasta detsembris ja nüüd on see ka seltsi kodulehel http://hiiumaamuinsuskaitseselts.eu

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411