Reede, oktoober 24, 2014
 

Kuus kuud südamest ja südamega tennist

Tiiu Masing
Reedel, 17. oktoobri õhtupoolikul täitusid kõik viis tenniseväljakut Kärdla südames igas vanuses meeste ja trennipoistega, et juba traditsiooniks saanud paarismänge mängida. Pildil esiplaanil on mänguhoos Aulis Aunapuu, taamal (vasakult) Raivo Rist, Andreas Malk, Tanel Malk, Argo Vasar. Hasartsete lahingute lõpus tuli ikkagi tõdeda, et käes on välishooaja lõpp ja tuleb tubasematele võitlusväljadele kolida. Juba samal õhtul siirdus osa neist kaasa lööma Kärdla mälumängus.
Karge laupäev andis omakorda viimase mõnusa mänguvõimaluse veel mõnedele poistele ja tüdrukutele ning naistele, kellest kaks olid ka tänavuse välishooaja käivitajateks südamenädalal, 17. aprillil. Siinkohal meenub mulle 15 aasta tagune pealkiri ajalehest – “Kärdla süda lööb tenniselöökide rütmis”. Siinkohal minu kiitus ja tänu kõigile, kes hoolivad oma tervisest ja panid sellega ka tänavu, liikumisaasta kuue kuu jooksul Kärdla südame tenniselöökide rütmis tuksuma.
Tiiu Masing, tennisetreener

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411