Teisipäev, oktoober 28, 2014
 

Koolivaheajal NutiLaborisse

Sihtasutus Vaata Maailma korraldab oktoobris-novembris 9–16aastastele arvuti- ja mobiilisõpradele NutiLabori üle Eesti tasuta töötubasid. “Eriti oodatud on just need, kellel puudub varasem kokkupuude IT-alase huvitegevusega, sest töötoad on mõeldud algtasemele,” selgitas NutiLaboreid korraldava Vaata Maailma juhataja Kristi Kivilo.
Töötubade teemadeks on mobiiliäppide tegemine, Scratch programmeerimine, robootika ja Kodu Game Lab mängude programmeerimine. Töötubasid viivad läbi NutiLabori juhendajad ja teised asjatundjad. Töötoad algatati pärast suvist NutiLaagrit, mille osalejatelt saadi väga hea tagasiside. “Kuna huvilisi oli palju rohkem kui laagris kohti, otsustasimegi lisaks ka töötubasid läbi viia,” lisas Kivilo.
Kärdla ühisgümnaasiumis juhendab 7. novembril Scratch programmeerimise töötuba arvutiõpetaja Tõnu Soop. Algus kell 15. Töötuba on osalejaile tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine www.nutilabor.ee/tootoad-2014/

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411