Teisipäev, oktoober 21, 2014
 

Kergejõustikusaal lasketiiruga samas ruumis

Käina spordikeskuse keldrikorrusel on novembri algul valmimas veel üks spordisaal. Laskmisharjutusteks kohandatud ruum tehakse lõplikult korda ja edaspidi saab seda kasutada mitmel otstarbel. Käina spordikeskuse juhataja Hannes Maasel rääkis, et lisaks laskjatele saavad samas ruumis edaspidi treenida ka kergejõustiklased, kuna kummalgi pole treeninguid igapäevaselt. Saali seinaäärsed on umbes meetrilaiuselt kaetud kummi-
plaatidega ja seal saab joosta naelikutega, aga ka näiteks mattidel kõrgust hüpata.
Maasel ütles, et Käinas on andekaid noori, kellest võib sirguda ka tippsportlasi. “Kui aga sportlasel ei ole üheksa kuud võimalik naglidega joosta, ei tasu kevadel võistlustele minnagi,” selgitas Maasel. Niipea kui võimalused loodud, on plaanis Käina spordikeskuses alustada ka kergejõustikutreeningutega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411