Teisipäev, oktoober 14, 2014
 

IRL lisakoht Emmaste volikogus

Emmaste volikogu opositsioonilise valimisliidu Emmaste Eduks kolme liikme lahkumise järel jõudis läbi mitmete asendusliikmete loobumise volikogu laua äärde täiendav Isamaa ja Res Publica liidu (IRL) nimekirja liige. Seni oli IRL volikogus esindatud ühe liikmega. Uuteks volikogu liikmeteks on võimuliidu Ühtne Emmaste liige Tiit Laun, IRLi nimekirjast Teet Laja ja Eesti Keskerakonna nimekirjast Katrin Härm. Neist Härm sai mullu oktoobris toimunud valimistel 13, Laja kaheksa ja Laun kuue valija toetuse.
Emmaste Eduks liikmed Merike Kallas, Anita Kaerma ja Avo Kail põhjendasid volikogust tagasiastumist umbusaldusega Emmaste vallavanema ja -valitsuse suhtes.
Hiiu Lehele nimetati põhjustena 2014. a vallaeelarve valestiplaneerimist ja eelmise valitsuse algatatud kahe projekti peatamist. Vallavanemale heideti ette hooldekeskus Tohvri nõukogu esimehena ületatud volitusi hooldekodu juhatuse töö suunamisel, elanikesse vaenulikult suhtumist ja iseenda firmast finantsjuhi konkursita palkamist.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411