Reede, september 26, 2014
 

Vastutustundetu loobumine

Head Emmaste vallavolikogu valijad!
22. september on see kuupäev, mil pandi alus teie oktoobris antud häälte korstnasse kirjutamisele. Teie, 197 Emmaste valla kodanikku 667st valimas käinust, kes te toetasite valimisliitu Emmaste Eduks, olete haledalt petta saanud.
Ükshaaval ja kolmekaupa volikogu mandaadist loobudes taganes lõpuks terve valimisliidu nimekiri valijatele antud lubadustest. See on ennekuulmatu ja valijate suhtes ebaaus käik, mis näitab pigem poliitilise tahte puudumist kui soovi teha midagi oma koduvalla Emmaste eduks.
Valimisliit võib ju edaspidi oma nime muuta ja taas võimule püüelda aga need inimesed, kes vastutusest kõrvale hiilisid, jäävad loodetavasti valijatele meelde.
Aga võib-olla otsustasite teie, Emmaste Eduks nimekirja liikmed just vastupidi, võtta poliitilise vastutuse?! Olid ju mitmed teist võimu juures ka eelmisel valitsemisperioodil ja siis juhtpositsioonil. Just siis tehti otsuseid, mis uusi arengusoove realiseerimast takistavad.
Kuhu siis nüüd minek? Poliitilist vastutust ei võeta lihtsalt ust selja taga kinni tõmmates.
Hiiu Leht leiab, et olete oma valijatele ja kogu Emmaste rahvale selgituse võlgu.

26. september 2014

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411