Teisipäev, september 9, 2014
 

Ühisõppus inimese otsimiseks

Neljapäeval, 11. septembril algab Tahkuna poolsaarel õppus, kus ühiselt tegutsevad erinevad ametkonnad. “Harjutame kadunud isiku otsinguid maastikul,” selgitas Politsei- ja piirivalveameti Hiiumaa piirkonnavanem Avo Kail. Ta rääkis, et harjutatakse olukorda, kui maastikul on inimesed metsa eksinud ja ühisel jõul otsitakse isikuid. Koostööõppusel osalevad päästjad, kaitseliitlased, politseinikud ja abipolitseinikud.  “Seenelisi-marjulisi me ei sega ja kellegi ei ole antud piirkonnas liikumine keelatud,” ütles Kail. Õppus algab Tahkuna piirkonnas 11. septembril kell 10 ja kestab kuni isikute leidmiseni.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411