Reede, september 26, 2014
 

Sõru sügislaat keskendub seentele

Sõruotsa külaseltsi korraldatava sügislaada tähelepanu keskpunktis on seekord seened. Lisaks seentele, mida kohapeal osta ja eri roogadeks tehtuna proovida saab, selgitatakse kultuuriprogrammi raames välja ka rahva lemmikseen. Mis formaadis konkurss aset leiab, tuleb juba ise Sõrule kaema minna. Kindlasti ei puudu lettidelt traditsioonilised hoidised, aed- ja juurviljad, kala ja liha ning käsitöö. Uuendusena seatakse paadikuuri üles juuksurisalong, kuhu tuleb naistele soenguid tegema tippjuuksur pealinnast. Meestele pakutakse aga viguriga soenguid.
Sõru sügislaat “Omadelt omadele!” avatakse Sõru sadamas sel laupäeval kell 10.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411