Teisipäev, september 30, 2014
 

Motokrossi õppepäev lastele

Kärdla ühisgümnaasiumi Kõpu õppekoha juht Valeri Gramakovski korraldab Kõpu koolimaja juures perekondliku motopäeva, kuhu koos vanematega on oodatud poisid-tüdrukud alates neljandast eluaastast. Kohale tuuakse tsiklid, vajalik turvavarustus ja juhendajad, kelle käe all avaneb lastel võimalus tsiklisõitu proovida.
Motopisikut aitavad levitada juhendajad, kes igapäevaselt motospordiga seotud. “Oma ala proffide käe all saavad noored huvilised oma esimese tsiklisõidukogemuse – tahame aidata kaasa ühe unustussevajunud spordiala taaselustamisele Hiiumaal,” selgitas Gramakovski. “Huvilisi on, nüüd on ka tehnika ja valmisolek, juhendajad samuti, miks mitte proovida,” lisas ta.
Nii kutsubki Kärdla ühisgümnaasium juba sel laupäeval kõiki peresid veetma Kõpu õppekoha juures ühe mõnusa laupäeva koos laste ja motikatega.
Korraldajate sõnul toimub motopidu iga ilmaga.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411