Teisipäev, september 23, 2014
 

Kärdla kooli õpilased loopisid toidu metsa alla

Eelmise reedel Kärdla ühisgümnaasiumi korraldatud matkamäng lõppes Palukülas disc-golfi rajal. Järgmisel päeval rada kasutanud mängijad said halva üllatuse osaliseks, sest rajal olid magustoidutopsid, plastpudelid ja siia-sinna maha kallatud ühepajatoitu. Nii tuli mängijatel kogu selle sodi vahel laveerida.
Kärdla ühisgümnaasiumi direktor Ivo Eesmaa, kellelt allakirjutanu selgitust küsis, ütles, et koolisöökla pakkus sel päeval Palukülas õpilastele ühepajatoitu ja plastpakendites magustoitu. Koolijuht väitis, et toimkond, kes toitlustamist korraldas, koristas toidujagamisplatsi nii seal enne kui pärast olnud sodist. Paraku tähistas toidujagamiskohast lahkunud õpilaste koduteed magustoidutopside rida ja ühepajatoit oli ikka metsa all.
Direktor Eesmaa ütles, et ürituste ärajätmine ei ole mingil juhul asja- ega õppekavakohane, kuid lubas, et järgmisel korral sedalaadi üritustel plasttaaras magustoitu ei jagata.
“Siin ei aita muu kui väärtushinnangute muutmine,” nentis koolijuht lubades koolis jätkuvalt tegelda õpilaste väärtuskasvatusega ning kutsudes seda tegema ka lapsevanemaid.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411