Reede, september 5, 2014
 

Kaibald ja Uuskari mängivad meistriliigas

Audentese Spordigümnaasiumi 11. klassi õpilased Stefan Kaibald ja Markus Uuskari sõlmisid Eesti meistriliiga Võrkpalliklubi Rakverega koostöölepingud, mis tähendab poiste nn profikarjääri algust võrkpallimaailmas.

VK Rakveres käisid testimisel aga kõik neli Audentese spordigümnaasiumi õpilast: Stefan Kaibald, Markus Uuskari, Robin Valting ja Magnus Kallas.

Võistkonna peatreener Aigor Kaibaldi sõnul on kõik neli jätkuvalt klubi huviorbiidis: “Kõik neli poissi harjutavad koos meiega kolm korda nädalas. Teatavasti Audentese õpilastena on neil kohustus harjutada ka seal, kuid treeneri vastutulekul võimaldatakse neile käia ka Rakveres treeningutel.”

Kuna mängijaid otsitakse konkreetsetele positsioonidele, saab Stefan Kaibald olema nurga- ja Markus Uuskari diagonaalründaja positsioonil.

Aigor Kaibald lisas, et suured šansid liituda Rakvere klubiga on ka Magnus Kallasel, sest andeka mängijana on tal perspektiivi ning klubis on samuti üks esimese tempo koht komplekteerimata. “Robin mängib libero positsiooni, mis teeb oma koha leidmise meistriliigas mõnevõrra keerukamaks, kuid kuuldavasti tuntakse tema vastu huvi lisaks meile ka teistest meistriliiga klubidest, nii et arvatavasti on neli hiidlast meistriliigas algaval hooajal tõsiasi,” lisas peatreener lõpetuseks.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411