Reede, september 12, 2014
 

Go Bus soetas uusi reisibusse

AS GoBus
AS GoBusi juhataja Enn Randmaa teatas, et ettevõtte tellimusvedude bussipark täienes kolme uue reisibussiga, mis vastavad kõige rangemale ehk Euro 6 kvaliteedi-standardile.
Äsja soetati 11- ja 15kohalised väikebussid Mercedes-Benz Sprinter (pildil vasakul) ning 53kohaline reisibuss Volvo 9700. Randmaa sõnul on sisuliselt tegu n-ö rätsepatööna valmistatud bussidega, mille salongiosa on tehtud eritellimusena just eelkõige äriklientide suuri nõudmisi arvestades. Mõistagi sobivad uued bussid kõigile tellijaile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti,” rääkis Randmaa uusi busse tutvustades.
Näiteks on väikebusside salongidesse lisatud eritellimusena lauad, mida saab sõidu ajal kasutada nõupidamisteks. Istmete kattematerjal on valitud kõige paremat kvaliteeti silmas pidades. Klientide kasutada on külmkapp, pistikupesad ning integreeritud wifi, mis võimaldab sõitjatele pakkuda tasuta internetiühendust nii kõigis Balti riikides kui ka Põhjamaades.
“Võtsime omale paar aastat tagasi eesmärgiks tellimusvedude osakaalu jõulise kasvatamise, keskendudes siseturu kõrval senisest enam Euroopa Liidu suunale. Soetasime selleks kaheksa uut keskkonnasäästlikku reisibussi, mis võimaldavad täita tellimusi piiranguteta kogu Euroopas. Nüüd võime öelda, et Go Bus on bussiteenuse osutajana nõutud nii kodu- kui ka välismaal. Uueks sihiks võtame ärikliendituru, millel näeme kvaliteetse teenuse pakkujana suurt potentsiaali,” ütles  Randmaa.
AS GoBus teenindab reisijaid üle Eesti, nii maakonna- kui kommertsliinidel, muuhulgas ka Tallinna–Kärdla kommertsliinil.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411