Reede, september 26, 2014
 

Eesti Maakonnalehtede avalik pöördumine

Meie, allakirjutanud Eesti maakonnalehtede peatoimetajad oleme mures Eesti Posti hinnakujunduspoliitika üle, mis võib tulevikus ohustada meie ilmumist laupäevasel päeval. Eesti maapiirkondades ja väikelinnades monopoolset seisundit omav Eesti Post soovib eraldi hinnastada ajalehtede kojukannet äripäeviti ja laupäeviti. Kuna Eesti Posti hinnakujundus on jäänud meie eest varjatuks, saame üksnes väljendada oma seisukohta, et Eesti Posti 2015. aastaks pakutud perioodika kojukande hinnatõus on põhjendamata ning seda pole võimalik seletada vaid postitöötajate palgatõusu vajadusega. Laupäevase kojukande oluline kallinemine tulevikus tabab kõige valusamini maakonnalehti. See võib viia selleni, et tulevikus laupäeval maakonnalehed ei ilmu. Samas teame oma lugejatelt, et just nädalavahetustel on neil kõige rohkem aega ja soovi lugeda paberlehti. Soovitame Eesti Postil arvestada ka nende inimestega, kes elavad väljaspool Tallinna.

26. september 2014

Vooremaa

Põhjarannik

Valgamaalane

Virumaa Teataja

Pärnu Postimees

Järva Teataja

Lääne Elu

Saarte Hääl

Elva Postipoiss

Hiiu Leht

Meie Maa

Sakala

Raplamaa Sõnumid

Harju Elu

Vali Uudised

Koit

Sõnumitooja

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411