Reede, august 29, 2014
 

Torm ajas tühja paadi Rootsist Kõpu randa

Esmaspäeval, 25. augusti hommikul kella 11 ajal teatati Tallinna pääste- ja koordinatsioonikeskusele kummuli paadist Kõpu poolsaarest põhjas. Sündmusele reageeris Kärdla toimkond, kes jõudis mootorpaadiga paadi juurde kella pole üheks. Paat toimetati Kärdla sadamasse ja selle omanikuga võeti ühendust. Selgus, et see on Rootsi sadamast tormiga lahti pääsenud alus, mis jõudis üle mere siia. Ühegi inimese elu selle sündmusega ohus ei olnud.
Lääne prefektuuri piiriturvalisuse talituse juht Erki Timusk tuletas aluste omanikele meelde, et tormised ilmad nõuavad suuremat tähelepanu aluste kinnitamisel. “Kindlasti tasub lahtipääsenud alusest informeerida Tallinna pääste- ja koordinatsioonikeskust, mille ülesandeks on merel toimuvate otsingu- ja päästesündmuste lahendamise juhtimine,” ütles Timusk.
Keskuse telefoninumber on 619 1224.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411