Teisipäev, august 26, 2014
 

Selgitus Tuuru trepi seisukorra kohta

Hiiu Lehe juhtkirjas viidatud Tuuru maja trepi probleem on SA Tuuru nõukogule ja juhatusele olnud teema, millele on aktiivselt otsitud lahendust. Kahjuks on nii, et Tuuru Maja üüri kogutulust ja Tuuru oma eelarvevahenditest ei piisa maja suuremateks remonttöödeks, kuna hoone on vana ja vajab pidevalt kõpitsemist. Kindlasti ei ole Hiiu maavalitsus SA Tuuru asutajana, see instants, kes saab hoonesse rahaliselt investeerida. Loodetavasti saab veel sel aastal LEADER-i toel remonditud maja kontoriosa katus, millest on aastaid vesi läbi tilkunud.
SA Tuuru juhatus esitas käesoleval aasta kevadel EAS-i regionaalsete investeeringute meetmesse taotluse maja trepi renoveerimiseks. Kahjuks sai taotlus sel korral eitava vastuse. Järgmine võimalus samast meetmest raha taotleda avaneb käesoleva aasta septembris. SA Tuuru esitab kindlasti taotluse ja loodetavast saab Tuuru peagi uue trepi, et ei peaks maja külaliste ees häbenema.
Tanel Malk
SA Tuuru nõukogu esimees

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411