Reede, august 22, 2014
 

Postiteenused kolivad Emmastes poodi

Omniva kolib 1. septembrist Emmaste postipunkti vallamajast kauplusesse. “See annab inimestele võimaluse ka nädalavahetustel oma postiasju ajada,” selgitas Omniva kommunikatsioonispetsialist Erki Varma.
Hiiumaa tarbijate ühistu Emmaste kaupluses saab septembrist hakata kasutama samu postiteenuseid, mida seni pakkus Emmaste vallavalitsuse ruumides tegutsenud postipunkt. Kaupluses avatav postipunkt võtab seitsmel päeval nädalas vastu makse, perioodika tellimusi ja erinevaid saadetisi. Samuti saavad inimesed sealt kätte kõik saabunud saadetised.
Varma sõnul on kindlasti klientidele sobivamad ka poe lahtiolekuajad esmaspäevast laupäevani kell 9–20 ja pühapäeval kell 9–18.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411