Reede, august 15, 2014
 

Piirivalvurid aitasid joobes kapteni jahi madalikult lahti

Esmaspäeval, 11. augustil kella kaheksa ajal hommikul andis Soome lipu all sõitva jahi kapten teada, et nad on Suursadama lähistel madalikule sattunud. Pool tundi hiljem jõudis hättasattunud aluse juurde Kärdla kordoni toimkond mootorpaadiga, kuid vee madaluse tõttu oli juurdepääs jahile raskendatud. Veerand kümneks jõudis appi teine toimkond ja jaht vabastati madalikult poole kümneks. Kella kümne paiku sildus hättasattunud jaht Suursadamas.
Alust juhtinud mehel tuvastati lubatust suurem joove.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411