Reede, august 8, 2014
 

Paberitega võrkpallikohtunikud


24. mail Eesti võrkpalliliidu kohtunike toimkonna esimehe Mati Koorepi Kärdlas läbiviidud koolitusel osalesid ja testi läbimisel saavutasid Eesti võrkpallikohtuniku litsentsi C-taseme Anett Karjamaa, Hannes Teidla, Steven Saarnak ja Arvo Rist.
Kohtunik-vilemehe esimese astme, D-litsentsi, said Kadi Laid, Anneli Jaanus, Katrin Koit, Marika Koppel, Triinu Koppel, Kertjan Novek, Gregor Kiin, Norman Ilumets ja Jaan Rebel. Varasemast on D-litsents Siiri Süllal ja Lia Volmersonil. Litsents annab kohtunikule tähtajalise tegevusloa ja tema viletööl on kindel tariif.
KADI LAID

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411