Teisipäev, august 5, 2014
 

Olen uhke oma Kärdla üle

“Mõni aeg tagasi, Muhu Väina regati ajal, tundsin häbi (ja pakkusin ka tulevikus enda ja heade naabrite abi) Kärdla sadama lähikruntide niitmatajätmise kohta. Minu postitus mõisteti 22 inimese poolt (s.h mõni tõsiseltvõetav nimi ka!) “rahulolematuseks”. Kohvikute-ürituse eelõhtul aga pean kiitma ühendvalla ametnike otsust ja tegevust, sest kõik on tipp-topp niidetud! Kärdla merevärav ei solva oma külalisi enam räämas ümbrusega. SUPER! Olen uhke oma Kärdla üle! PS: Tegelikult minuga nõustujaid oli eelmisel korral õnneks rohkem kui need 22 hukkamõistjat.”

Peeter Kondratjev
Facebookis, 1. augustil 2014.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411