Teisipäev, august 26, 2014
 

Noorsootöö koordinaatoriks valiti Jana Kase

HUPSi noorsootöö koordinaatori ametikohale kandideeris neli inimest, kelle hulgast valisid sobivaima HUPSi juhataja Margit Kagadze, HUPSi psühholoog-noortenõustaja Iris Vahtra ja Hiiu vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Tiia Liibert.
Edukaimaks osutunud Jana Kase (47) trumpideks on eelnev rahvusvahelise koostöö kogemus, väga hea võõrkeelteoskus, infotehnoloogia alased teadmised ja originaalsed ideed saare noorsootöö valdkonna arendamiseks.
Jana Kasel on magistri tasemel kõrgharidus veterinaarmeditsiini erialal ja kõrgharidus politseitöö erialal. Lisaks on ta ennast täiendanud õigusteaduste valdkonnas. Kase on töötanud erinevates riigiasutustes, sh justiits- ja õiguskaitse valdkonnas ning NATO Afganistani treeningmissioonil. Ta on mitmekülgsete huvidega, tegutsenud vabatahtliku treenerina eri spordivaldkondades, kasvatab teismelist poega.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411