Reede, august 15, 2014
 

Nabi sai ROKi stipendiumi

Rahvusvaheline olümpiakomitee (ROK) toetab Solidarity programmi kaudu kahe aasta jooksul 12 Eesti sportlase ettevalmistust Rio olümpiamängudeks kokku ligi 200 000 euroga.
Solidarity stipendiumi hakkavad saama maadleja Heiki Nabi, judokas Grigori Minaškin, kergejõustiklased Gerd Kanter, Liina Laasma ja Rasmus Mägi, purjetajad Deniss Karpak ja Karl-Martin Rammo, sõudjad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo ning vehklejad Julia Beljajeva, Irina Embrich ja Nikolai Novosjolov.
Raha kasutatakse sportlaste olümpiaettevalmistusega seotud kulude katteks. ROKi Solidarity programmi eesmärk on võrdsustada suurte ja väikeste riikide sportlaste tingimusi olümpiamängudeks valmistumisel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411