Teisipäev, august 26, 2014
 

Liiklusõnnetusse sattunud auto ja mehe peitis murdunud kuusk

Reedel, 22. augusti hommikul kella kaheksa ajal leiti Pühalepa vallas Heltermaa–Kärdla–Luidja maantee
21. kilomeetril vastu puud sõitnud sõiduauto Opel Corsa, mille juht, 60aastane Lembit, oli surnud.
Lembit lahkus kodust pühapäeva, 17. augusti hommikul ning oli kadunud viis päeva. 21. augusti õhtupoolikul, pärast mitu päeva kestnud otsinguid, saatis Kärdla politseijaoskond välja teate, et teeb kindlaks Lembitu ja tema auto asukohta. Mees lahkus hommikul kella 7–8 paiku oma elukohast Pühalepa vallas hõbedase sõiduautoga Opel Corsa ja suundus Kärdlasse. Sealt edasi tema teekonna kohta andmed puudusid.
Pärast tagaotsimisteadet tuli telefonikõne 17. augusti hommikul sadamasse sõitnud inimestelt, kes olid tol hommikul näinud teeäärsest metsast auru tõusmas. Juhatatud kohast auto ja selles olnud mees leitigi. Samast paigast olid otsijad korduvalt mööda sõitnud, kuid teele ei paistnud midagi. Sündmuskohal käinu rääkis, et avarii järel auto kõrvale murdunud kuusk kattis sõiduki täielikult – nii, et ka murdunud puud polnud teele näha. Maanteel polnud ka pidurdusjälgi ega teeäärsel rohul nähtavaid sõidujälgi.
Selgitamisel on, kas teelt väljasõidu ja surma põhjustas terviserike või auto kokkupõrge puuga. Kärdla kordoni hoovis seisva auto visuaalsel vaatlusel on näha, et vigastused on auto ninaosas, kabiin on terve.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411