Reede, august 29, 2014
 

Kõhutantsijad alustavad

Septembris ei alga õppetöö mitte ainult koolijütsidel, vaid ka paljud huviringid alustavad taas.
Kärdla idamaise tantsu rühma Sukar eelmine hooaeg oli tegus ja sündmusrohke. Õppisime uusi tantse nii Kärdlas, Haapsalus, Kuressaares kui ka Tallinnas, korraldasime jõulukontserdi ja suure suvekontserdi. Lisaks meie oma õpetajale Kairi Reinveele käisid meile tantse õpetamas Silvia Brazzoli Itaaliast ning Kaidi Udris ja Salah Rambo Kairo ooperimajast. Ka esinemisi oli üksjagu: Hiiumaa eri paigus, Haapsalus, Tallinnas.
Sel aastal jätkame edasijõudnutega nagu ikka, ent taas on võimalus kõhutantsu õppida ka algajail. Idamaine tants sobib igas vanuses ja igasuguse figuuriga naistele, ent mehedki viljelevad teatud stiile. Nagu muudki tantsuliigid, pakub kõhutants rõõmu kõigile, kes naudivad muusikat ja liikumist. Õpitavad tantsud võivad olla üsna erinevad, on aeglasi ja pehmeid, ent ka kiiremaid ja särtsakamaid tantse, nii et igal huvilisel on võimalik leida just endale sobiv stiil. Idamaist tantsu võib harrastada ka teatud terviseprobleemide, näiteks seljavaevuste leevendamiseks.
Edasijõudnud on Kärdla lasteaia saali oodatud kolmapäeviti kell 20 ja neljapäeviti kell 19, algajad kolmapäeviti kell 19. Esimene, nn proovitrenn algajaile toimub 3. septembril ja on täiesti tasuta. Pärast trenni on lisaks võimalus vaadata mõnda tantsu edasijõudnute esituses.
Ja veel: trennidesse on oodatud ka tagasijõudnud!
Riina Jesmin
Sukari juhendaja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411