Teisipäev, august 12, 2014
 

Kassari jooksu raja sertifikaat

Rahvusvahelise kergejõustikuliidu sertifitseeritud jooksuradade mõõdistaja Andres Nirk tegi vastavad toimingud, vormistas vajaminevad dokumendid, ja 29. juulil anti Kassari Jooksu poolmaratoni distantsile ametlik jooksuraja pass. See tähendab, et sel 21 097,5 m pikkusel rajal saab läbi viia ametlikke võistlusi ja fikseerida ka ametlikke tulemusi.
“Kavas on võistluse aega muuta. Samuti plaanime niiöelda auhinnafondi tekitamist. Nii ametlik rada kui ka auhinnafond peaks kasvatama osalejate arvu ja tooma siia ka mõned tipud. Teeme selles osas koostööd Ahto Tatteriga,” selgitas Käina spordikeskuse juhataja Hannes Maasel, mida saadud sertifikaat võistluse korraldamisel muudab.
Ahto Tatter on Hiiumaalt pärit tunnustatud jooksutreener.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411