Reede, august 1, 2014
 

Jahtklubis Dago harjutab 15 noort

Harda Roosna | Hiiu Leht
Teisipäeval sõitis Roograhu sadamasse sisse väiksemat mõõtu purjeregatt (pildil): seitse Optimisti, kolm Zoomi ja üks Laser – peaaegu kogu jahtklubi laevastik. Klubi noored purjetajaid käivad suvel korra Roograhus pitsat söömas, selgitas klubi treener Mart Rätsep, kes ise sõitis kaasa mootoriga varustatud kummipaadil. Tagasiteel Kärdla sadamasse oli kavas korraldada ka võiduajamine, mille tulemused pole teada.
Praegu käib jahtklubi trennides 15 noort purjetajat. Võistlustel on tänavu käidud Pärnus ja kaks korda Tallinnas, tulemused on olnud keskmised. Mardi enda tütar, Zoom 8 purjetanud Anni võttis kooli tõttu praegu puhkuseaasta, sestap on kõige tublimaid tulemusi teinud kevadel saadud uue kahemehepaadiga RS Feva Margus Mullamaa ja Daimar Pall. “Kui võtta arvesse, et poisid on sellega alles vähe sõita saanud, sõidavad nad üllatavalt hästi,” kiitis treener. Kõige tublimaks nimetas ta Kaspar Loo, kelle tulemused püsivad esikahekümnes. “Nüüd tuleb neid pisemaid pudinaid juurde, augusti lõpus on järgmised võistlused, eks siis vaatab,” andis treener lootust, et ka järelkasvu on tulemas.
HARDA ROOSNA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411