Teisipäev, august 19, 2014
 

Harles Kosk jätkab peastaabis

Õhutõrjepataljoni ülem major Harles Kosk andis pataljoni juhtimise üle major Priit Piknerile. Kosk jätkab teenistust kaitseväe peastaabi operatiivosakonna lahingutoetusejaoskonna õhutõrjeinspektorina. Tema ülesanneteks on õhutõrje kui relvaliigi arendamine ning lahinguvõime tõstmine.
Ajateenijana õhutõrjealase väljaõppe läbinud Kosk lõpetas 2002. aastal Soome riigikaitsekõrgkooli ning on teeninud nii patareiülemana, õhutõrjekooli ülemana kui pataljoni staabiülemana. Õhutõrjepataljoni ülema ametikohale asus ta 2011. aastal.
Harles Kosk on õppinud Hiiumaal Lauka põhikoolis, ta lõpetas selle 1992. aastal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411