Reede, juuli 11, 2014
 

Vallamajad avatud ka puhkuste ajal

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Erinevalt saarlastest Hiiumaa vallavalitsused kollektiivpuhkusele ei lähe – puhatakse graafiku alusel ning puhkused on sätitud nii, et valdkonnad oleks asendajatega kaetud.
Saaremaal on tavapärane, et vallamaja uksed on suvel paariks nädalaks suletud. Näiteks Pihtla vallavalitsus on kollektiivpuhkusel 1.–25. juulini, Mustjala 30. juunist 18. juulini, Valjalas aga puhatakse kogu personaliga koguni kahel korral, 14.–27. juulini ja 6.–19. augustini.
Pühalepa vallasekretär Riina Lilleõis (pildil) ütles, et kollektiivpuhkust neil ei ole, vastupidi, eesmärk on tagada, et töö jätkuks ka suvel tavapärases rütmis. “Ametnikud on oma puhkused sättinud nii, et valdkonnad oleks enam-vähem kaetud; näiteks kui üks raamatupidaja puhkab, siis teine on tööl, referenti asendab vallasekretär ja nii edasi,” selgitas Lilleõis ja kinnitas, et vallamaja on kõigil tööpäevadel avatud.
Ka Emmaste valla sekretär-registripidaja Heli Üksik ütles, et neil kollektiivpuhkust pole ja vallamaja on tööpäeviti avatud. Käina valla sekretär-asjaajaja Anne Sarapuu ütles, et nende vallavalitsuse ametnikud puhkavad graafiku alusel ja puuduvaid ametnikke asendavad töölolijad.
Samas oleme saarlastega sarnases seisus selle poolest, et info vallaametnike puhkuste kohta valla kodulehel kas puudub või on raskesti leitav. Meeldivalt eristub ses suhtes Hiiu valla kodulehekülg, kus teadete all korrektselt välja toodud valla töötajate juulikuu puhkused.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411