Teisipäev, juuli 29, 2014
 

Turunduskonsultandi tänuväärne tegu

“Hiiumaal Käina Olerexis tahan 7 min tagasi putukaid tuuleklaasilt maha pesta. Tankla: “Ei meil ei ole sellist asja.” Lähen ümber nurga Konsumisse ostan Olerexile rohelise ämbri ja teleskoopvarrega aknapesuharja. Mina: “Näete, teeme Olerexi normaalsemaks. Teised autod saavad ka nüüd klaasi puhtaks.” Tankla: “Seda poleks küll vaja olnud, see on ülemuste asi, suruõhu saime sel aastal ja.” Mina: “Las see pang olla siin, rahvale raudselt meeldib. Rohujuure värk noh. Eks näis, kas meeldib. Mu elutee on kohalikke suurfirmasid paremaks teha.”
Sass Henno
Turunduskonsultant 6. juulil Facebookis.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411