Teisipäev, juuli 15, 2014
 

Rahva- ja raharohke kuu

Käes on juuli, kui kõik saare sõbrad ja puhkajad Hiiumaa üles leiavad ja meelsasti siin oma aega veetma ja raha kulutama sõidavad.
On meeldiv, et lisaks tuletornidele on Hiiumaal juba päris kenake hulk muidki toredaid kohti, mida külastajatele soovitada. Näiteks kohalikku kaupa pakkuvad käsitööpoed Vabrikuväljakul ja Kärdla turg, kust samuti on üllatavalt palju omamaist head ja paremat osta. Ja muidugi meie sadam, mis igal kuivamaarotilgi silma särama paneb.
Nädalavahetusel toimunud 15. Hiiumaa käsitöö- ja omatoodangulaat polnud ainuüksi ilusa kauba väljanäitus ja kultuuriline meelelahutus, vaid müüjate kassanumbreid üldistades ka korralik müügikoht. Kärdla kohvikutepäeva kohvikute kogukäibega see muidugi veel ei võistle, aga tubli asi siiski.
Tööd tuleb edasi teha ja otsida võimalusi, et suvel meritsi Kärdlasse tulijail oleks juba sadamas koht, kus jalga puhata, kohvi tellida ja meene kaasa osta. Nähes aknast kui palju inimesi ka argipäevaõhtuti sadamasse jalutab, oleks ilmselt neilgi huvi sealt üht-teist osta.
Kuni seda veel pole, suunakem külalised sisseoste tegema Kärdla turule, aega veetma Keskväljaku kohvikutesse ja suveniiripoekestesse, Pritsumajja ja Vabrikuväljaku käsitööpoodidesse.

15. juuli 2014

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411