Reede, juuli 4, 2014
 

Olympic MMil seitsmes

Piret Salmistu
Norras Hankos toimusid juuni lõpus Hanko Race Week raames jahiklassi X-41 maailmameistrivõistlused, kus pronksile tuli Mati Sepa juhitud jaht Technonicol ja seitsmendaks jaht jahtklubi Dago Olympic (pildil) Tiit Vihuli meeskonnaga.
Tiit Vihuli juhtimisel seilanud jahi Olympic meeskonnas olid lisaks kaptenile Meelis Pielberg, Indrek Ulla, Aivar Kaljumäe, Marko Manni, Tanel Trööp, Raul Vane, Tarmo Vesberg, Marko Saarlaid ja Mati Vihul.
Kulla võitis soomlaste jaht Normet Aaro Cantelli juhtimisel ning hõbeda itaallaste WB5 Gianclaudio Bassettiga roolis.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411