Reede, juuli 25, 2014
 

Muinasjutuaias joonistab kunstnik

Kärdla nukuteatris ja selle juures avatud muinasjutuaias toimub peaaegu igal laupäeval midagi huvitavat.
Homme kella 12st on seal kunstnik Valdek Alber, kes lastele joonistab. Seda, kuidas kunstniku pliiatsist muinasjutud välja tulevad, saab vaadata Uus tn 1 asuva nukuteatri taha rajatud muinasjutuaias. Kaasa tuleks võtta paar münti osalustasuks.

Juunis avatud muinasjutuaias tegutseb ka nukuringi Kuuriluugiteater, mis ringijuhi Kersti Ojasalu sõnul on laste poolt hästi vastu võetud, nagu ka nukuteatri puukuuris elavad puukoorest tehtud kuurikollid. Muinasjutuaias on juba räägitud Kärdla kalevivabriku lugusid ja tehtud muinasjutujoogat, mida õpetasid õed Liina ja Miina. Hiiumaa kammermuusikafestivali ajal andsid seal viiulikontserdi festivali korraldajate, Aet Ratassepa ja Mart Ernesaksa lapsed. Hiiu Folgi ajal oli nukuteatri telk Kassari peoplatsil. Kärdla kohvikutepäeva ajal saab nukuteatri tegemisi näha Kärdla kultuurikeskuse juures avatavas Kirjahiidlaste kohvikus.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411