Teisipäev, juuli 1, 2014
 

Jaaniajal rekordpalju reisijaid-sõidukeid

OÜ Väinamere Liinid teatel tõi jaaniaeg tõi saartele taas rekordiliselt rahvast. Jaanipühade reisiperioodil sõitis kuue päeva jooksul Hiiumaa liinil koguni 13 protsenti sõidukeid ja 12 protsenti reisijaid enam kui mullu samadel päevadel. Saaremaa liinil oli jaaniajal mullusega võrreldes 7 protsenti enam sõidukeid ja reisijaid.
Kokku reisis 20.–25. juunil kahel liinil 81 256 reisijat ja 27 769 sõidukit. Neist Heltermaa-Rohuküla liinil 21 760 reisijat ja 7179 sõidukit. Kõige tihedam päev oli teisipäeva, 24. juuni, mil liinil sõitis 4642 reisijat ja 1368 sõidukit. Kuivastu-Virtsu liinil oli samal perioodil 59 496 reisijat ja 20 590 sõidukit.
Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväin rääkis, et sadamates sujus pääslate läbimine, piletimüük ja laadimine rekordilisest reisijate arvust ning tippaegadel tekkinud kolme- kuni viietunnistest ooteaegadest sõltumata plaanitult ja rahulikult. “Töökäsi oli piisavalt ja jagus igale poole, reisijad olid sõbralikud ja kannatlikud. Graafikutesse oli lisatud pühadeks täiendavaid reise, hilisõhtule tegime jooksvalt veel mõned reisid juurde. Laevaliikluse pere tänab reisijaid, kes oma sõitu varakult planeerivad, e-pileti ostavad ja väldivad tippaegu sadamates, selline koostöö ongi sujuva laevaliikluse üks võti!”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411