Reede, juuli 4, 2014
 

415 hiidlast nõuab Hiiu vallavolikogu otsuse tühistamist

20. juunil andsid 278 Hiiu valla kodanikku vallavolikogule üle eelnõu, milles nõutakse Hiiu volikogu otsuse nr 76, 22. maist 2014 “Ühiste kavatsuste protokolli heaks kiitmine” kehtetuks tunnistamist. Lisaks Hiiu valla kodanikele andis ettevõtmise toetusallkirja 137 teiste saare valdade elanikku.
Eelnõus on kirjas, et “ühiste kavatsuste protokolli heakskiitev otsus tühistatakse lähtudes haldusmenetluse seaduse § 64 ja kodanikualgatuslikule petitsioonile “Mina hiigeltuuleparki Hiiumaale ja rannikumerre ei taha” antud rohkem kui 8000 allkirjast”.
Ühiste kavatsuste protokolli sõlmisid Loode-Eesti meretuulepargi arendajad AS Nelja Energia ja  OÜHiiumaa Offshore Tuulepark ning Hiiu vallavalitsus, et sõnastada koostööpõhimõtted tuulepargi ehitamise eel ja järel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411