Reede, juuni 27, 2014
 

Teine metsapäev Selveri parklas

Hiiumaa metsafirma HMPK OÜ korraldab teist korda kogu pere metsapäeva.
Metsapäev algab laupäeval, 28. juunil kell 12 Hiiumaa Selveri parklas.
Ettevõtte juhatuse liige Andrus Ilumets ütles, et nagu paar aastat tagasi, on ka seekord kavas tutvustada metsamehi ja -masinaid. Kohal on ka ettevõtte tänavune suurinvesteering, kaks Ponsse firma harvesteri ja kaks metsaveokit, mille kogumaksumus 1,6 miljonit eurot.
Kohale tuuakse päris puu, mille töötlemist näidatakse okste laasimisest alates. Oma oskusi näitavad metsamehed raietöölistest operaatoriteni. Meelt lahutab ansambel Traffic, mille liikmed on palutud uutele masinatele ristiisaks. Pealtvaatajatele korraldatakse mänge ja välja on pandud auhinnad. Kell 16 algab uute Ponssede demoesitus Olerexi tankla vastas metsas.
OÜ HMPK emaettevõte annab tööd 30 inimesele, lisaks tütarettevõtete töötajad. Ettevõtja Andrus Ilumets on enda sõnul suure osa metsast teenitud tulust investeerinud Hiiu saarel – kohvik Rannapaargu, Villamaa puhkeküla ja Lehtma saeveski.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411