Reede, juuni 6, 2014
 

Rannavollega Poolasse MMi vaatama

Tänavu neljandat aastat on teisipäevad Kärdlas rannavolle päralt. Algas järjekordne Credit24 Suvevolle hooaeg ja teisipäeval mängiti esimene etapp. Osalema on
oodatud kõik, kel vanust vähemalt 14 aastat. Mängitakse rahvusvaheliste saalivõrkpallireeglite järgi.
Premeeritakse nii iga etapi esikolmikusse jõudjaid kui ka hooaja kokkuvõttes parimaid mängijaid. Lisaks loositakse kõigi vähemalt viiel korral võistlemas käinute vahel välja reis kahele Poolasse vaatama meeste võrkpalli MM finaalturniiri mänge.
Mullu oli Kärdlas mängudest osavõtt rahvarohke, ainult naisi vähevõitu, kuid ära ei jäänud ühtki etappi. Marge Vähter rääkis, et kuna naisi oli vähe, pidid need vähesed mängima meeste võrgul, mis on 19 cm kõrgem. “Aga oluline on mängulust ja naised said kenasti hakkama,” kinnitas Vähter.
Seitsmel järjestikusel teisipäeval, v.a 24. juunil, algusega kl 18 mängitakse rannavollet samaaegselt Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas/Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411