Kolmapäev, juuni 4, 2014
 

Läänemere kunstnike näitus VOOL avatakse kaheks tunniks

Neljapäeval, 5. juunil  avatakse kaheks tunniks, kl 19–21 Kärdla elektrijaamas Läänemere saarte ühenduse B7 kunstnike näitus VOOL  ja samas tõmmatakse käima vana elektrijaam. Seda, kas ja millal näitust veel näha saab, korraldajad täpselt öelda ei osanud, oletasid, et ehk mõnede suviste suursündmuste nagu käsitöölaat või kohvikutepäev, ajal on see veel korraks avatud.Osalevad kunstnikud Ellen Kock ja Stefan Walkowiak (Rügen Saksamaa), Lene Degett (Bornholm, Taani), Helle Kvamme ( Õland, Rootsi), Jennie Olofsson (Gotland, Rootsi), Minna Öberg (Ahvenamaa, Rootsi), Richard Kuusk ja Sander Raudsepp (Saaremaa), Valev Sein ja Kalli Sein, Maret Kukkur, Ott Lambing, Märt Rannast, Lia Lüdig-Algvere, Toomas Kokovkin, Natalia Kuhi, Sulev Loopalu ja Tubala Aanagama grupp (Hiiumaa).

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411