Teisipäev, juuni 17, 2014
 

Jalgpallistipendiumi sai Liisi Koppel

Aron Urb
Loosiõnn naeratas seitsmeaastasele Kärdla tüdrukule Liisi Koppelile, kes võitis Rimi 300eurose jalgpallistipendiumi.
Hiiumaa teises jalgpallilaagris osalevad lapsed käisid eelmisel nädalal ekskursioonil A le Coq Arenal ning vaatamas FC Flora ja Nõmme Kalju mängu. Jalgpallistaadionile kogunes pea 1000 last üle Eesti ja seal loositi välja ka kolm tänavust Rimi jalgpallistipendiumi. Rimi stipendiumi said Gregor Tristan Võrno Vinnist, Liisi Koppel Kärdlast ja Martin Truverk Pihtla vallast Saaremaalt.
Liisi ema Marika Koppel ütles, et 300eurost stipendiumi kasutatakse tütre järgmise aasta treeningukulude katteks.
MTÜ Hiiumaa Jalgpall projektijuht Kristi Linkov kinnitas, et stipendium läks kõige õigemasse kohta, kuna jalgpallimängu Koppelite peres armastatakse. Spordilembese pere ema mängib Askuse naiskonnas Hiiumaa jalgpalli rahvaliigas, Liisi õde Triinu Kärdla Linnanaiskonnas ja õde Liisu Kärdla Linnameeskonna võistkonnas koos poistega 2004. a vanuseklassis. Liisi pole varem treeningutel käinud, kuid nüüd saabki ta nendega alustada.
Juunikuise jalgpallilaagri osalejatelt laekus enam kui 80 sooviavaldust stipendiumi saamiseks. “Jalgpall on laste ja noorte lemmikala, seda nii poiste kui ka tüdrukute seas, mida näitab laagris osalejate hulga kasv,” ütles Rimi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Andrija Lilleoja, lisades: “Kahjuks ei saa kõik lapsevanemad täita lapse soovi regulaarselt trennis käia. 300eurone jalgpallistipendium annab kolmele noorele võimaluse sportlikult vaba aega veeta ning alaga lähemalt tutvust teha.”
Jalgpalli suvelaagreid, kus osalevad 6–11aastased jalgpallihuvilised poisid ja tüdrukud, korraldatakse sel aastal juba seitsmendat korda. MTÜ Hiiumaa Jalgpall on Eesti jalgpalli liidu ja Rimi partneriks teist aastat. Juba mullune jalgpallilaager oli noorte hiidlaste väga populaarne – osales 42 last. Ka tänavuste laagrite kohad, üks juunis, teine augustis, täitusid kiiresti – kummaski laagris harjutab jalgpallimängu 44 last ning seegi kord oli kohti vähem kui soovijaid.
Üle Eesti toimus eelmisel nädalal 30 suvelaagrit, kus 940 6–11aastast last harjutasid jalgpalli.
Laagrite korraldamise põhimõte on pakkuda lõbusat sportimisvõimalust värskes õhus. Suvelaagrite treeningud on mängulised, rõhutavad personaalset lähenemist, panevad lapsi võistkondlikult tegutsema ja arendavad ka sotsiaalselt, sest omavahel mängivad erinevate oskuste ja vanusega poisid-tüdrukud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411