Reede, mai 16, 2014
 

Tuulekala festivali ilmaennustusvõistlus

Urmas Liit
Viienda Tuulekala festivali juhib sisse ilmaennustusvõitlus, milles on vaja õigesti ära arvata tuule suund, kiirus ning õhutemperatuur laupäeva, 31. mai hommikul kell 10 Orjaku sadamas. Just siis stardivad sealt Tuulekala trollingul võistlejad. Pildil on trollijad Jausa lahel. “Tuulekala festivalist rääkides on raske mitte rääkida ilmast, mis kõigil neljal aastal on olnud festivali nime vääriline,” kinnitas üks festivali korraldajatest Tuuli Tammla.
Ennustajatele on abiks ilmajaam, mis kinnitatud Orjaku sadamahoone külge ja mida saab reaalajas jälgida aadressil http://www.orjakusadam.eu/ilm/. Ennustusi oodatakse laupäeva, 24. maini (k.a) MTÜ Hiiukala kodulehel hiiukala.org. Võitjale teemakohane auhind.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411