Reede, mai 16, 2014
 

Tihu Kevad tuuritab Pühalepa mail

Tänavune, 14. rännakmatk Tihu kevad algab laupäeval Hellamaa kiigeplatsil ja vähemalt südaööks oodatakse rännakulisi ka samas kohas tagasi. Võistlus toimub Pühalepa valla maadel ja trass kulgeb läbi metsade ja soode. Matka korraldava kaitseliidu Hiiumaa malevkonna instruktor Taimo Juhe rääkis, et raja ääres on vähe inimasustust ning kindlaid maastikuorientiire raske määrata. Rajal on keelatud kasutada GPSsi ja suunda määratakse tavalise kompassi abil.
Rännakmatkal osalev võistkond peab linnulennult 25kilomeetrise teekonna läbima ettenähtud ajaga, vältides seejuures “vaenlase” patrulle ja täites kontrollpunktides ülesandeid. Vastutegevuse liikmed on märgistatud puna-valge käelindiga ning nad patrullivad suurematel teedel ja metsasihtidel. Stardist antakse igale võistkonnaliikmele neli trahvitalongi, mis “vaenlase” käepuudutuse peale tuleb ära anda.
Rännakmatk Tihu kevad algab 17. mail kell 9. Start antakse võistkondadele viieminutiliste vahedega.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411