Teisipäev, mai 27, 2014
 

Neste kõigutas hindasid vaid Kärdlas

Harda Roosna | Hiiu Leht
Teisipäevases Hiiu Lehes kirjutasime, et Neste tankla avamine tõi hinnad alla ka seniste kütusemüüjate ASi Olerex ja ASi Jetoil tanklates. Info vastab tõele vaid osaliselt, sest Kärdla tanklates hinnad küll langesid, kuid Käina tanklates püsivad. Nii maksis kolmapäeval Olerexi Käina tanklas 95 bensiin 1,299 eurot ja Jetoili Käina automaattanklas 1,289 eurot, diisel Olerexis 1,279 ja Jetoilis 1,269 eurot. Samal ajal maksis bensiin Futura 95 Neste Hiiumaa tanklas 1,259 ja diislikütus 1,239 eurot. Neste jaemüügijuhi Kristi Pari sõnul oli tegemist avamishindadega. Hinnalangusega läksid kaasa ka Olerexi ja Jetoili Kärdla tanklad.
Vastvalminud Neste Hiiumaa tankla, mis asub Pühalepa valla maadel, Hiiumaa Selveri kõrval, alustas kütusemüüki 15. mail, linti lõigati ja pidu peeti reedel, 23. mail.
Pildil lõikavad Neste 50. ja ainsa saarel asuva tankla linti maavanem Riho Rahuoja (vasakult kolmas) ja Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411