Laupäev, mai 3, 2014
 

Kolm kohvilähkrit suveks õue

Harda Roosna | Hiiu Leht
Igasuvine Kärdla Keskväljakut kaunistav kompositsioon on seekord eriti ilus ja inimlik – kolm kohvilähkrit kohvipausil.
Teisipäeval sättisid Hiiu vallavalitsuse töötajad (vasakult) Mai Sinilaid, praktikant Maria Reino ja vallamajanduse spetsialist Kristjan Ojasoo Kärdla keskväljakul paika selle suve kompositsiooni. Seekord on keskväljakut ehtiv seade kohvikutepäevateemaline: kaks õitsvas kohvipruunis seelikus daami ja ülikonnastatud härrasmees, roos rinnas, kohvilauas aega veetmas. Kõik kolm ilmselt Kärdla elanikud ehk kohvilähkrid. Neile, kes soovivad seltskonnaga koos pilti teha või kasvõi kohvi juua, jäeti laua äärde kaks vaba tooli.
Idee autor, Hiiu abivallavanem Katrin Sarapuu ütles, et need kolm jäävad õue istuma-seisma terveks suveks, ainult kostüüme tuleb vahetada, sest ilmselt rõivad pleegivad. Loomulikult pole tegemist kodust välja aetud pärislinlastega, vaid kolme mannekeeniga. Sarapuu ütles, et mõte õitsvatest kohvitassidest ja pärislilledega seelikutes tüdrukutest tuli pähe temal. Valla maastikukujundaja-haljastusspetsialist Mai Sinilaid pakkus, et neidudega võiks liituda ka noormees. Siis tuli juba mõte kohvikulauast ja toolidest.
Loodame, et linnaelanikud ilusat asja hästi hoiavad, et see terve suve nii kõiki hiidlasi kui saare külalisi rõõmustaks.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411