Teisipäev, mai 27, 2014
 

Hoiatus: omavolilised sissetungid sagenevad

Ööl vastu neljapäeva, 22. maid tungiti Kärdlas Allika tänaval abihoonesse. Laupäeval, 24. mail avastati, et Kärdlas Allika tänaval on tungitud suvemajja ning varastatud muruniiduk ja trimmer. Kahju on 300 eurot.
Need on lühikese aja jooksul, alates 24. aprillist juba kaheksas ja üheksas sissemurdmine Hiiumaal. Üks vargusega sissetungimine oli ka märtsis.
Sissetungimised on toime pandud peamiselt Kärdlas ja Pühalepa vallas, üks aga ka Kõpu poolsaarel. Osadel juhtudel on sissetungijad ka asju varastanud. Lisaks muruniidukile ja trimmerile on varastatud kalastustarbeid, roller, kütust, survepesu, nakkevõrgud, alkoholi, kirves jm.
Kärdla politseijaoskonna vanemkomissar Avo Kail ütles, et sissetungimiste rohkus üllatab ka teda. Juhtumite kohta on algatatud kriminaalmenetlused, uurimine käib ja seepärast praegu kommentaare jagada ei saa.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411